CAROTENOID COMPLEX immunerősítő
  • CAROTENOID COMPLEX immunerősítő

CAROTENOID COMPLEX immunerősítő

16 740,00 HUF
Adóval együtt

Immunerősítő antioxidáns kapszula

 

Biztonságos vásárlás

 

Szállítás 2 munkanapon belül

Carotenoid Complex: a természet színekben

A karotinoidok, melyeket a 'természet pasztelljeinek' is neveznek harsány színük miatt, a paradicsom vörösét, a sárgarépa narancssárga színét adják. Erős természetes antioxidánsok. A GNLD Carotenoid Complex a karotinoidok széles skáláját tartalmazza étrend-kiegészítő formájában! Egyetlen kapszula egy adag zöldségben és gyümölcsben található karotinoidnak felel meg.

A GNLD tudósai kifejlesztették a legerősebb antioxidáns étrendkiegészítőt, amely kizárólag természetes gyümölcs- és zöldségkoncentrátumból készül.

Összetevőit teljes értékű élelmiszerekből állítják elő. Az egyedülálló koncentrátum gazdag paradicsomból, sárgarépából, spenótból, pirospaprikából, eperből, sárga- és őszibarackból származó karotinoidokban, melyekhez olívabogyóból sajtolt olajat kevernek.

Széles skálájú, zsírban oldódó tápanyagot tartalmaz.

15 féle karotint tartalmaz (alfa-, béta-, cis-béta-, gamma-, és zéta-karotin, likopin, cisz-likopin, lutein, zeaxantin, alfa- és béta kriptoxantin, violaxantin, kantaxantin, kapszantin és kriptokapszin).

Természetes E-vitamint (d-alfa-tokoferol) tartalmaz, mely megvédi az érzékeny tápanyagokat az oxidációs folyamatokkal szemben.

Természetes lecitin. Szójababból kivont tiszta és természetes lecitint tartalmaz, mely tökéletesíti a készítmény stabilitását és optimálissá teszi felszívódását.

Független kutatások támaszják alá hatékonyságát: az immunrendszerre gyakorolt jótékony hatását az Egyesült Államok Mezőgazdasági Minisztériuma is elismerte.

Mindegyik kapszula egy optimális adag gyümölcsben és zöldségben megtalálható karotinoidok teljes választékát tartalmazza.

Tiszta olívaolaj forrás. Az olívaolaj stabilizálja az összetevőket és elősegíti a karotinoidok felszívódását.

Nem tartalmaz ízesítő vagy édesítő szereket.

Könnyű lenyelni.

 

Kiszerelés: 90 kapszula

 

Egy kapszulára vonatkozó tápérték adatok:

Energiatartalom 22.3 kJ (5,2 kcal)
Fehérjék 0,3 g
Szénhidrát 0,1 g
Zsír 0,5 g
természetes ß-karotin 1,50 mg
Alfa-karotin 0,56 mg
Likopén 0,35 mg
Lutein 0,14 mg
E vitamin 6,00 mg (60*)

* % Ajánlott napi bevitel: napi 1-3 kapszula

566