Super 10 illatosított környezetbarát háztartási tisztítószer
  • Super 10 illatosított környezetbarát háztartási tisztítószer

Super 10 illatosított környezetbarát háztartási tisztítószer

5 160,00 HUF
Adóval együtt

Több mint harminc éve népszerű háztartási tisztítószer egész Európában.

 

Biztonságos vásárlás

 

Szállítás 2 munkanapon belül

Super 10: a kímélő tisztító erő

A GNLD leghatékonyabb tisztítószere a Super 10, ugyanolyan erővel bír, mint egy ipari tisztítószer, a legmakacsabb szennyeződést is feloldja. Tökéletesen használható ipari tisztítószerként, de az otthoni takarításhoz is teljes mértékben megfelel. A Super 10 könnyebbé teszi a háztartási munkákat, és egyben környezet barát is. Meg fognak lepődni, mennyire jól oldja a zsírt, a foltokat, milyen hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket, a cipőnyomokat és a csempét is nagyszerűen le lehet vele mosni. A termék erejét, töménységét önök dönthetik el, a szennyezettség mértékétől függően. Egy rendkívül hatékony termékről van szó, amelynek az ára használata során százszor is megtérül.

Sokoldalú. Szinte minden felületről, szinte minden szennyeződést eltávolít.

Koncentrált. Kis mennyiség is elegendő, a környezetszennyezés mértéke minimális.

Háromszoros aktív összetétel, felszívódik, feloldódik és emulziót képez.

Több mint harminc éve népszerű háztartási tisztítószer egész Európában.

Hogyan használjuk a Super 10-t:

Nagyon erősen szennyezett felületen
Keverjék ki 1:3 arányban, azaz a szóróflakonban egy rész Super 10-hez keverjenek 3 rész vizet.

Vérfoltok
Nedvesítsék be a foltot hideg vízzel. Spricceljenek a foltra Super 10-t. Óvatosan dörzsöljék meg és néhány percig várjanak, amíg a Super 10 felszívódik. Ezután mossák ki a megszokott módon.

Sütők és sütőrácsok
Melegítsék fel a sütőt maximum 50 fokra. Kapcsolják ki a sütőt és permetezzenek bele a koncentrált oldatból. Ha a sütő hőmérséklete több mint 50 fok és az oldat párologni kezd, akkor addig szórják tovább a felületre, amíg az nedves nem marad. Hagyják hatni a Super 10-t 5 percig. Spricceljenek rá újból és hagyják hatni újabb 5 percig. Töröljék át a sütőt egy durva felületű nedves ronggyal.

Motorok
Melegítsék be a motort, majd állítsák le, és szórják rá a Super 10-t, amíg a felülete nedves nem marad. Hagyják hatni 5 percig. Spricceljék le újból és ezúttal várjanak 15 percet, majd öblítsék le erős vízsugárral. 
Megjegyzés: vigyázzanak, hogy a gyújtógyertya és a többi elektromos alkatrész ne nedvesedjen át.

Gépek és alkatrészek
Szórják be Super 10 oldattal és hagyják hatni néhány percig. Majd öblítsék le és töröljék át.

Króm felületek
Szórják rá a Super 10-t, dörzsöljék meg egy ronggyal vagy egy kefével, majd alaposan öblítsék le tiszta vízzel. Töröljék szárazra a króm részeket egy puha ronggyal vagy egy darab bőrdarabbal, így a felület foltmentesen ragyogó lesz.

Foltok a járófelületen
Használják a Super 10-t és egy súrolókefét a cipőtalp okozta csíkok eltávolítására.

Nehezebb szennyezodésekre
Keverjék ki 1:10 arányban, azaz a szóróflakonban egy rész Super 10-hez adjanak tíz rész vizet. Tisztítható vele: 
- Konyhai és fürdőszobai falfelületek, csempék, bútorok
- Táskák, fésűk, kefék
- Műanyag és üveg felületek

EMLÉKEZTETŐ
Amikor régi konyhaszekrények festett ajtóit tisztítják, először mindig próbálják ki a belső oldalán egy kis felületen. Mindig alulról fölfelé haladjanak, ne hagyják, hogy az oldat a felületen maradjon, hanem azonnal töröljék le, és ne engedjék, hogy a felületen végigfolyjon. 
Amikor bútorokat tisztítanak, akár lakkozott felületű, akár nem, mindig ellenorizzék a bútor gyártójának vagy forgalmazójának tanácsait. A lakkozott felületek is lehetnek érzékenyek a vízre, mivel bizonyos lakkok légáteresztőek és átengedik a nedvességet is.

Csempék közötti hézagok 
Spricceljék rá az oldatot. Ha szeretnék a takarítást megkönnyíteni, hagyják a Super 10-t hatni néhány percig. Majd egy kis kefével dörzsöljék át.

Tintafoltok
Szórjanak rá Super 10-t és várják meg amíg beleivódik a foltba. 
Megjegyzés: bizonyos tintafélék tartósak, és nem lehet őket eltávolítani. Ezért a Super 10 nem távolítja el a bélyegző vagy pecsét foltokat.

Szőnyegek (valamint tapéták és bútorszövetek) 
Fontos: először ellenőrizzék a színtartósságot. A vízfoltok elkerülése végett a Super 10-t desztillált vízzel keverjék el. A friss foltokat először itassák fel egy puha ronggyal, amennyire tudják. Permetezzék be enyhén Super 10-zel. Várjanak 2-3 percet, amíg az oldat fel nem szívódik. Itassák fel újból a ronggyal. Permetezzék be még egyszer és a makacsabb foltokat dörzsöljék át egy kis kefével. Szükség esetén az eljárást meg lehet ismételni. Hagyják megszáradni. Ha a szövet megszáradt, pórszívózzák ki. Ne itassák át nagyon Super 10-zel. 
Megjegyzés: A Super 10-t kisebb foltok eltávolítására használják. Mindig próbálják előzetesen felmérni, hogy az adott foltot a Super 10 el tudja-e távolítani.

Járófelületek
Linóleum, parafa, gumi, fa, csempe, és vinilin. 
1-3 kupak Super 10 koncentrátumot oldjanak fel 4 liter vízben, a szennyeződés mértékétől függően. Felmosórongy segítségével vigyék fel a felületre. Töröljék át egy száraz ruhával, majd öblítsék le tiszta, meleg vízzel.

Ruhafoltok
Segít eltávolítani a gyümölcs, kávé, tea, smink és zsír foltokat, és az inggallért is kitisztítja. Permetezzenek rá Super 10-t és várjanak 15-20 percig, majd mosógépben mossák ki. A makacsabb foltokhoz használjanak erősebb keveréket. 
Megjegyzés: ne használják a terméket autómosáshoz, de az üléshuzatokat ki lehet vele tisztítani.

Enyhe szennyezodésekhez: 
1:10 arányú keveréket készítsenek, azaz a szóróflakonba egy rész Super 10-hez adjanak 10 rész vizet.

Általános takarításhoz
Eltávolítja a foltokat, az ujjlenyomatokat, és az enyhe zsírfoltokat, különösen a finom kikészítésű felületekről. A krómozott felületeket csillogóvá teszi, a porcelánok visszanyerik eredeti ragyogásukat, az elektromos háztartási eszközök is tökéletesen tiszták lesznek. Letisztíthatók az ajtófélfák, a kilincsek, fogantyúk és szinte minden, ami bepiszkolódhat. Permetezzék le a tisztítandó felületet, várjanak egy kicsit, és töröljék szárazra.

Speciális tulajdonságai: 
- Ipari hatékonyságú, de biztonsággal használható a háztartásban is. Ártalmatlan minden olyan felületen, amely vízzel érintkezhet. 
- Három lépcsos hatás: beszívódik, feloldja a szennyeződést és emulziót képez
- Gazdaságos: kis mennyiség is elegendő kitakarítani az egész házat. 
- Teljes mértékben leöblíthető, nem hagy nyomokat.

Kiszerelés: 1 liter

16