LDC kézkímélő mosogatószer
  • LDC kézkímélő mosogatószer

LDC kézkímélő mosogatószer

5 160,00 HUF
Adóval együtt

pH semleges általános tisztítószer

 

Biztonságos vásárlás

 

Szállítás 2 munkanapon belül

LDC: a pH semleges általános tisztítószer

Az LDC illatosított általános tisztítószer, mely eléggé erős ahhoz, hogy a zsírosabb lábasokat és fazekakat is tisztítsa, ugyanakkor eléggé kímélő ahhoz, hogy kézi mosószernek használjuk. Az LDC kiválóan tisztítja a tányérokat és poharakat, nem hagy foltot, hosszantartó, bő habot képez, mely még a szennyezettebb edények mosogatására is elegendő lesz. A fehérneműk, kötött ruhák kézi tisztítására is kiválóan alkalmas, illatossá és puhává varázsolja őket. 
Noha a meleg víz megkönnyíti a mosogatást, az LDC hideg vagy akár sós vízzel elegyítve is tökéletesen eredményes. Emiatt az LDC táborozáskor, kiránduláskor is hasznos útitársnak bizonyul, amikor nem áll rendelkezésünkre meleg víz. 

Sokoldalú. A használat céljától függően, többféle koncentrátumban is használható.

pH semleges, bőrkímélő.

Könnyen leöblíthető. Mivel könnyen leöblíthető nem hagy semmilyen nyomot a tányérokon.

Kézimosáshoz is alkalmas. Nagyszerűen tisztítja a finom ruhaneműket, azok friss illatúak és lágyak maradnak.

Szappanként is használható.

Gazdaságos. Elegendő csak a szükséges mennyiséget feloldani.

Kézi mosogatás
Adjanak 1 rész LDC-t 5 rész vízhez. A mennyiséget lehet emelni, ha több habot szeretnének, vagy erős vízsugár formájában kell adagolni a vizet, az eredmény így is ugyanaz. Ezzel a módszerrel könnyen el lehet távolítani a szennyeződést a tányérokról. Általában nem szükséges az öblítés. Csöpögtessük le a vizet a tányérokról és hagyjuk megszáradni. Olyan szennyezett edények, mint a lábasok, serpenyők áztatás nélkül tisztára moshatók. 
Megjegyzés: Ha az edények nagyon piszkosak, ajánlott az 1 rész víz 4 rész LDC.

Kirándulás
Hideg vízzel történő kézmosásra, mosogatásra kiválóan alkalmas.

Tapéta eltávolításra
3-4 kupaknyi LDC-t oldjanak fel kb. 6 liter meleg vízbe. Szivaccsal vagy puha kefével jól áztassák be a felületet. Néhány percet hagyják hatni, azután a már megszáradt felületeket áztassák be újra. Ne felejtsék, hogy a víz tartja a tapétát, és hogy az LDC hatására a víz könnyebben átitatja, puhává teszi. Távolítsák el a régi tapétát, ha kell még áztassák be a fennmaradó részeket egy széles spatulát használva. Mielőtt új tapétát ragasztanánk fel vagy újrafestenénk a falat, hagyjuk megszáradni.

Folyékony szappan 
Töltsenek 1 rész LDC-t és 5 rész vizet a szappantartóba. Kíméletes, lágy kézmosót nyernek. Ott is használható, ahol kemény a víz. Az LDC-t közvetlenül a keverőflakonból is használhatjuk, ha 1:5 arányban oldjuk. Vizezzük be a kezünket, cseppentsünk egy keveset a tenyerünkbe és dörzsöljük össze, amíg bő hab képződik. Utána öblítsük le.

Kézi mosást igénylő finom ruhanemű
Olyan finom szövetek, mint a nylon, rayon, pamut, polieszter valamint szintetikus anyagból készült ruhaneműk – beleértve a lycrat és a lastexet is, de nem a selymet - tisztítására is alkalmas. Egy kupak LDC-t oldjunk fel vízben. Rázzuk össze, így hab képződik. Áztassuk be a ruhát. Kézzel nyomkodva mossuk és csavarjuk ki.

A konyhában 
1:5 arányban keverve az LDC-t csempék, fürdőkádak, egyéb fürdőszobai felületek tisztítására is használhatjuk.

Kiszerelés: 1 liter

Tudta-e?

25.000 pingvint mentettek meg az LDC-nek köszönhetően!

A dél-afrikai Fokvárosban a világtörténelem legnagyobb állatok megmentését szolgáló akciója során 25.000 kőolajjal szennyezett pingvint tisztítottak meg az LDC segítségével!

21