Aloe Vera Gel
  • Aloe Vera Gel

Aloe Vera Gel

4 410,00 HUF
Adóval együtt

Aloe Vera Gél hidratáló és bőrápoló

 

Biztonságos vásárlás

 

Szállítás 2 munkanapon belül

Aloe Vera Gel: a természetes ápolás

Az aloé növény jótékony hatását már évszázadok óta ismeri az emberiség; régóta az egyik legkedveltebb szer a bőr egészségének megóvására. Az aloé természetes hidratációs gátként működik, nyugtatja és megpuhítja a különféle hatások miatt kiszáradt, eldurvult bőrt, és egyúttal növeli annak a káros külső tényezőkkel szembeni ellenállóképességét. Ez a kivételes formula valódi kamilla-, hársfa-, búzavirág-és orbáncfü kivonatot tartalmaz: emellett narancsvirág és allantoin tartalma hozzájárul a természetes sejtmegújuláshoz, lágyabbá, rugalmasabbá teszi a bőrt. A B5-provitamin más szóval pantenol puhává, bársonyossá, rugalmassá teszi a bőrt.

Az évszázadok során, világszerte emberek milliói használták a természetes aloé verát bőrük irritációinak csökkentésére. A Nutriance Aloe Vera Geltiszta aloé vera, kamilla, hárs, búzavirág, és orbáncfű kivonat, allantoin és gyűrűvirág (kalendula) gazdag kombinációjával serkenti a sejtmegújulást, B5-provitamin (Pantenol) tartalma pedig lággyá varázsolja a bőrt. Klinikailag bebizonyították, hogy nyugtat, hidratál, és csökkenti a kisebb bőrbántalmakat. Segít megújítani a külső hatásoknak – napnak, szélnek és hidegnek – túlságosan kitett bőrt. 

A kitűnő minőségű aloé vera gél – a gyűrűvirág, kamilla, búzavirág és orbáncfű hatásával kiegészítve - rendkívül hatékonyan nyugtatja a napnak, szélnek és hidegnek túlságosan kitett bőrt.

Klinikai tesztek bizonyítják, hogy nyugtatja a bőrfelszínt és csökkenti a kisebb bőrbántalmakat.

Az erős napsugárzásnak kitett bőrnek visszaadja rugalmasságát és ragyogását.

Az Aloe Vera Gel sejtmegújító hatásáról ismert allantoint és gyűrűvirágot tartalmaz.

Klinikailag bizonyított, hogy aloé vera, hársfa kivonat és B5-provitamin (pantenol) összetevőivel pótolja nedvességvesztést és segíti egy hidratációs gát kialakulását.

Exkluzív gyógynövénykivonata hozzájárul, hogy bőrünk puha és rugalmas legyen.

A víz alapú formula segít megőrizni a bőrfelület természetes pH-értékét.

Hatékonyságát Európa legtekintélyesebb dermatológiai kutatóközpontjában klinikai tesztekkel igazolták.

 

Kiszerelés: 100 ml

316