Pro Vitality Plus: táplálja, védje sejtjeit és hozza egyensúlyba szervezetét!
  • Pro Vitality Plus: táplálja, védje sejtjeit és hozza egyensúlyba szervezetét!
  • Pro Vitality Plus: táplálja, védje sejtjeit és hozza egyensúlyba szervezetét!

Pro Vitality Plus: táplálja, védje sejtjeit és hozza egyensúlyba szervezetét!

17 150,00 HUF
Adóval együtt

Teljes értékű napi étrend-kiegészítés praktikus kiszerelésben!

 

Biztonságos vásárlás

 

Szállítás 2 munkanapon belül

Teljes értékű napi étrend-kiegészítés praktikus kiszerelésben!

A világ vezető egészségügyi szervezetei egyetértenek abban, hogy az egészségmegőrzésben kulcsszerepe van a testmozgásnak és a tápanyagban gazdag, teljes őrlésű gabonában, zölds...égben, gyümölcsben és halban gazdag változatos étrendnek. Minden tápanyag csoportból a megfelelő mennyiség bevitele biztosítja a szervezet számára szükséges energiát és vitalitást. Néhány egyszerű étrendbeli és életviteli változtatással valamint a Pro Vitality+ fontos étrend-kiegészítőivel könnyen betarthatjuk az egészségpiramisban ajánlottakat és enyhíthetjük a modern
táplálkozás negatív velejáróit.

A Pro Vitality+ teljes értékű forrásból származó tápanyagok széles skáláját tartalmazza, energiát és vitalitást szolgáltat!

TRE-EN-EN GABONAKONCENTRÁTUM TÁPLÁLJA A SEJTEKET

A jó étrend-kiegészítés sejtszinten kezdődik. A Tre-en-en a GNLD teljes értékű gabonából származó lipideket és szterolokat tartalmazó étrend-kiegészítője, mely bizonyítottan fokozza a sejtek vitalitását és energiaszintjét, biztosítva azok optimális működését.

CAROTENOID COMPLEX VÉDI A SEJTEKET

Ez a szabadalmazott zöldségből és gyümölcsből származó tápanyag koncentrátum, bizonyítottan védi a látást, óvja a szívet és erősíti az immunrendszert. Sárgarépából, paradicsomból, spenótból, piros paprikából, őszi barackból, eperből és sárgabarackból származó karotinoidok jótékony hatását szolgáltatja.

OMEGA-3 SALMON OIL PLUS

Telítetlen omega-3 zsírsavakat tartalmazó étrend-kiegészítő, mely egészséges életvitel és helyes táplálkozás mellett, jótékonyan befolyásolja a szív-és érrendszer működését valamint a zsíranyagcserét. Mind a 8 omega-3 zsírsavat tartalmazza. 

ESSENTIAL VITAMIN & MINARAL COMPLEX

Táplálja a sejteket
Több mint 50 éves múltra visszatekintő tapasztalattal a Formula IVet követően, ez a 18 esszenciális vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazó exkluzív keverék segít a modern étrend hiányosságainak az ellensúlyozásában. Vasat is tartalmaz, mely fontos szerepet játszik a vörös vértestek és a hemoglobin képződésében valamint az oxigénszállításban.

Kiszerelés: 30 tasak

 

942